tyytyväisiä asiakkaita

Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset sekä muut mainos- ja viestintätoimistot, jotka käyttävät Framillia esim. verkkosivujen teknisenä kumppanina.


​​​​​​​Asiakkaitamme ovat yritykset ja yhdistykset sekä muut mainos- ja viestintätoimistot, jotka käyttävät Framillia verkkosivujen teknisenä kumppanina ja graafisina apukäsinä.

​​​​​​​

urheilu ja tapahtumat

Urheilu- ja tapahtuma-alan kiemurat ja hektisyys ovat tiedossamme. Framilin käsissä on mm. kahdeksan jääkiekon SM-Liiga-joukkueen ja yli viidenkymmenen kuntosalin verkkosivujen ulkoasut. Tapahtumien puolelta toteutuksia löytyy aina 60 000 hengen Kuninkuusraveista festareihin.

kulttuuri ja elämykset

Kulttuurialan ja elämystoimijoiden tarpeet jatkuvaan uudistumiseen ja yllätyksellisyyteen haastavat meidän luovaa puoltamme jatkuvalla syötöllä. Teattereiden, ravintoloiden ja elämystarjoajien kirjo Framillin asiakkaissa on laaja. Pidämme haasteista, joissa ihmiset pitää saada vaihtamaan kodin maisemista vapaalle.

pienet ja keskisuuret yritykset

Suurin joukko asiakkaistamme koostuu eri yritysten aloilta. Eniten kokemusta on karttunut teollisuuden ja järjestelmätoimittajien parista. Eniten nautintoa meille tuo kun pystymme auttamaan asiakasyritystä menestymään, minkä kautta näemme tehdyn työn konkreettiset hyödyt.

räätälöidyt ratkaisut kasvutarpeisiin

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme satoja räätälöityjä ratkaisuita WordPress-hallintajärjestelmään; osa pieniä - osa suuria. Framililla on tarjota valmiina tuotteena mm. kiinteistövälitykseen ja asuntovuokraukseen rakennettu järjestelmä vastaamaan kaikkia alan verkkosivutarpeita.


Seikkailupuisto Huikeen, alueen ravintoloiden ja elämystarjoajien brändin lanseeraus

Framill toteutti yhteistyössä Huikeiden yrittäjien kanssa Yyteristä monelle tutun Seikkailupuiston ja alueen monen ravintolan graafisen ilmeen materiaaleineen.

Kiinteistövälitys Otso Lkv:n kanssa kehitettyjä räätälöityjä ratkaisuita suoraan alan tarpeisiin


Paikalliset, alalla tutuksi tulleet välittäjät päättivät yhdistää voimansa ja kaikkien vaiheiden jälkeen Kiinteistönvälitys OTSOn menestystarina sai alkunsa. Framill valikoitui kumppaniksi Otsolaisten kunnianhimoisiin suunnitelmiin viedä alan toimintatapoja ja digitalisaatiota eteenpäin.​​​​​​​Lisää referenssejä palveluiden mukaan löydät palvelut-sivulta.