Seikkailupuisto Huikeen, alueen ravintoloiden ja elämystarjoajien brändin lanseeraus

Framill toteutti yhteistyössä Huikeiden yrittäjien kanssa Yyteristä monelle tutun Seikkailupuiston ja alueen monen ravintolan graafisen ilmeen materiaaleineen.


​​​​​​​Seikkailupuiston ilmeen suunnittelussa lähdettiin liikkeelle Yyterin luonnon tarjoamista värimaailmoista. Sinertävä vesi, beige hiekka, vaaleansininen taivas ja oranssihtavat auringonlaskut antoivat suuntaviivat graafiselle ilmeelle.
​​​​​​​


Seikkalupuistoon suunniteltiin metsään sointuvaksi yli 100 eri laista kylttiä. Alueen ravintolat Kota Pizzeria ja Rento Burger, Trampolin Park, Mehubaari Yyteri ja välinevuokraamo Retkipiste toteuttiin myös tyylillä. Jokaiselle brändille luotiin oma teemansa ja logonsa. Retkipisteen ajatus oli tuoda reissun tuntua, kuitenkaan liikaa eräilyyn viittaamatta. Kotaan haettiin kotamaista tunnelmaa rakennuksen muodosta ja Rento Burgeriin laitettiin taas ronskimpaa burgerimaista otetta. Trampolin parkkiin haettiin räiskyvää ja menevää meininkiä. Mehubaariin kuuman kesäpäivän keskellä vaadittua raikkautta.
​​​​​​​


​​​​​​​Käy ihmeessä tutustumassa paikan päällä!