Palvelut

Palveluihin kuuluvat mm. kotisivut, graafinen suunnittelu ja taittotyöt.

Palveluihimme kuuluvat mm. kotisivut, graafinen suunnittelu ja taittotyöt.

Kotisivut

Nykypäivänä kaikkkien yritysten ja yhdistysten oletetaan omistavan kotisivut, joten miksei niistä otettaisi samalla kaikkea hyötyä irti? Framill tarjoaa nykyaikaisia kotisivupaketteja kilpailukykyiseen hintaan.

Meiltä saat palvelimen, verkkotunnuksen, hakukoneoptimoinnin ja hallintajärjestelmän yhdessä paketissa – myös mobiilisivut ja sosiaalinen media tulevat samalla kuntoon. Annamme mielellämme ns. avaimet käteen, joilla avautuvat uudet ja vähän vanhemmatkin ovet sepposen selälleen.

Graafinen suunnittelu

Jokaisella hyvällä logolla, yritysilmeellä ja kampanjalla on tarina kerrottavanaan. On kuningasajatus sitten pieni tai suuri, sen pitää olla perusteltu ja aina herättää kohdeyleisön kiinnostus.

Logon, mainoksen ja ilmeen suunnittelu on helppo jättää Framillin luoviin käsiin. Timanttia hiotaan niin kauan kuin sitä voi hyvällä omalla tunnolla siksi itsekseen kutsua.

Taittotyöt

Kuten graafisen suunnittelun on taittotöidenkin hyvä herättää tunteita; vielä tarkemmin muotoiltuna herättää luottamusta painettuun asiaan ja ajatukseen. Luottamuksen syntymistä edesauttaa selkeä ja paikkaansa sopiva taitto.

Framillilta saat lehdet, esitteet, flyerit ja monet muut taittotyöt kuin puvun mittatilauksena ompelijalta. Tarpeen vaatiessa laitamme myös yhteistyökumppaneidemme painokoneet laulamaan ja Matkahuollon pojat pudottamaan painopaketin ovellesi tai vaikkapa kaikkien satakuntalaisten postilaatikkoihin.

Muut

Oli tarve sitten mikä tahansa, aina kannattaa kysyä pystymmekö Framillilla hoitamaan homman kotiin. Mikäli tarve ei mahdu meidän repertuaariimme, vähintäänkin osoitamme paikan josta apua on saatavilla.

Katso referenssejämme